Mehmet Akif Ersoy Anaokulu
Eyüp Nebi Mah. 3492. Sok. No11 Eyyübiye/Şanlıurfa

VİZYON

Öğrenmenin en yoğun olduğu, temel alışkanlıkların ve zihinsel yeteneklerin hızlı geliştiği biçimlendiği dönemin okul öncesi çağı olduğu bilinciyle BİLGİ, BECERİ, DEĞER, DUYGU ve DAVRANIŞLARI en üst seviyeye çıkartmaktır.

MİSYON

Okulumuzu, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürlüğünün Programında yer alan Türk Milli Eğitiminin Genel amaçları, okul öncesi eğitimin ilkeleri doğrultusunda yürütmektir.Biz bütün çocukları,psikomotor,bilişsel,dil becerileri,duygusal özellikleri,estetik ve yaratıcılık,kendinin farkında olma ile ilgiligelişmelerini sağlamakta;onların bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımaktayız.

İkili

Ders Başlama ve Bitiş

kış uygulaması 7:30 - 12:30 , 12:30 - 17:30 yaz uygulaması 07:00 - 12.00 , 12:00 - 17:00

yok

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine 4 km ilçe merkezine 1 km olup mesken konum içerisindedir.

Şehir merkezi